Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
SPIN TEAM WEBSHOP
TOYOTA Thailand Open
Tim YONEX osvojio svih 5 naslova na TOYOTA Thailand Openu!
BANGKOK, Tajland - Kao drugi turnir azijskog badminton balona, TOYOTA Thailand Open uspješno je održan s odličnih akcija tijekom cijelog tjedna. Unatoč brojnim iznenađenjima u ranijim kolima, od prvaka YONEX Thailand Opena vidjeli smo nastupe u završnim fazama.
U finalu muške pojedinačne konkurencije Viktor Axelsen iz Danske suočio se sa sunarodnjakom Hans-Kristianom Solbergom Vittinghusom. Vittinghus, koji je teško izborio finale, izgleda nije imao više snage pružiti jači otpor Viktoru Axelsenu. Axelsen je postao prvi pojedinačni igrač koji je osvojio sva tri Super 1000 turnira u kalendarskoj godini World Toura s rezultatom 21-11, 21-7.

U ženskoj pojedinačnoj konkurenciji na pozornicu su izašle iste finalistice s YONEX Thailand Opena – španjolka Carolina Marin i Tai Tzu Ying iz Kineskog Taipeia. Karolina Marin pokazala je samopouzdanje i fokus pobjedom 21-19, 21-17, što joj je bila 10. pobjeda zaredom bez gubitka ijednog seta.

U mješovitim parovima, Sapsiree Taerattanachai i Dechapol Puavaranukroh iz Tajlanda igrali su protiv Seo Seung Jae i Chae Yu Jung iz Južne Koreje. Tajlandski par igrao je na domaćem terenu, te osvojio naslov rezultatom 21-16, 22-20.

6. nositelj Lee Yang i Wang Chi-Lin iz kineskog Taipeija igrali su protiv Aarona Chiu i Soh Wooi Yika iz Malezije. Tjedan dana prije Thailand Opena Lee i Wang su osvojili svoj Super 1000 i bili su favoriti za ulazak u meč. Njihova vještina i kondicija dokazali su da su svjetska klasa, jer su Lee i Wang osvojili svoj drugi Super 1000 naslov sa 21-13, 21-18, što ih je dovelo do pozicije 1.nositelja za Finale World Toura.

U ženskim parovima, Kim So Yeong i Kong Hee Yong iz Koreje suočili su se sa kolegama iz reprezentacije Lee So Hee i Shin Seung Chan. Kim i Kong započeli su oba seta snažno i održavajući zdravu prednost tijekom cijelog meča. Lee i Shin pokazali su malu nadu sustižući na kraju, ali Kim i Kong osigurali su svoju prvu pobjedu u Super 1000 rezultatom 21-18, 21-19.

Uspješan tjedan za Yonex team!
Autor: SPIN TEAM
Datum: 25.01.2021
SPIN TEAM WEBSHOP
PROČITAJ I OVO
PROČITAJ I OVO
#courtsarecalling
Badminton Is Back!